Privatleasa en bil som komplement till motorcykeln

Privatleasa en bil som komplement till motorcykeln
Privatleasa en bil som komplement till motorcykeln

Är motorcyklar din passion medan bilar mest känns som ett nödvändigt ont? Då kan privatleasing av bil vara helt rätt för dig. På så sätt får du en komplett och ny bil där allt du behöver ingår.

Hur skönt skulle det inte vara att bara betala en enda faktura i månaden för din bil där allt som försäkringar och andra avgifter ingår? Så blir det om du väljer privatleasing av bil. Vad sägs till exempel om en trygg och klimatsmart Mitsubishi Outlander med fyrhjulsdrift? Det är kanske en typ av bil som inte skulle ha passat plånboken om du köpte den kontant, men med leasing blir det mer görbart. Du slipper också kontantinsatsen.

Fördelar med privatleasing

Förutom att du inte behöver betala kontantinsats så finns det en rad andra fördelar med att leasa sin bil. Du som är motorcykelintresserad och kanske vill lägga det mesta av din tid på just din motorcykel, är leasing perfekt. På så sätt har du en ny och fullt försäkrad bil att köra problemfritt med under vinterhalvåret. Leasing ger också roliga möjligheter som att kunna välja kulör och olika tillbehör. På så sätt kan du anpassa din bil efter dina behov.

Därför ska du hellre leasa än att köpa begagnat

Många tänker ett de ska köpa en billig, begagnad bil för att ha som komplement till motorcykeln. Det kan dock vara en dålig idé som kostar mer än den smakar. Äldre bilar kan lätt få kostsamma problem så att du plötsligt står utan både bil och pengar i plånboken. Då är det bättre att lägga pengarna på något som verkligen fungerar. Här kan du läsa en intressant artikel om vilka bilmodeller som är extra bra att teckna ett leasingavtal på. Innan du bestämmer dig kan det vara bra att fundera över hur ditt liv ser ut och sedan teckna ett avtal på en modell som passar din vardag.

rider